Tot passarà…

Tot passarà… Aquells moments de vertigen quan llegeixes el test d’embaràs, les mirades de complicitat amb la teva parella mentre assumiu la futura paternitat, la primera ecografia, el primer batec, el primer mareig, el primer comunicat … La por de dir-ho a la feina i com s’ho prendran… Tot passarà.

Passaran les pors per com anirà, passaran les estones acaronant la panxa i notant com es mou… Les imatges projectades de com serà, les il·lusions, comprar la robeta, rentar-la, ordenar calaixos, fer-ho tot de nou… Passaran les classes pre-part, les respiracions en parella, les expectatives del part i les pors, sobretot passaran les pors. Arribarà el moment i estaràs tranquil·la, passarà el dolor, passaran els contratemps inesperats, aprendràs a digerir com va anar tot, si bé o pitjor, ho recordaràs amb nostàlgia o potser ho voldràs oblidar.

hospiweb

Passaran aquells primers moments, aquelles mirades, aquell primer contacte, la primera vegada que dónes pit, el primer rotet, el primer bany, el primer canvi de bolquer, el primer cop que agafes el cotxet o que el poses al fulard. El primer cop que fa una glopada, el primer cop que rentes aquell body tot ple de caca… tot passarà.

Passaran les dificultats, les hores eternes, les nits en vetlla, els plors desconsolats, les dutxes “exprés”, anar al lavabo fent teta, cuinar fent teta, dormir fent teta, caminar fent teta… Tot passarà.

Les primeres croquetes, el primer bony al cap, arrossegar-se, gatejar, el primer cop que tasti el menjar… La primera febre i el primer refredat…El primer petó que et farà… Quan se t’agafi a la cama i digui “mama”, les primeres paraules, tot passarà.

I de sobte t’adones que s’ha fet gran, que ja no és aquell nadó, que ja corre, juga, crida, xerra, que demana “teta” i que es fa l’important. Que pots deixar-lo amb els avis sense cap entrebanc. Que vas al cotxe asseguda al davant i que pots menjar el sopar calent, veure una peli de principi a final… i que tot ha passat volant!

El temps se m’escapa de les mans i volia compartir amb vosaltres aquesta reflexió. Tot passa, les dificultats i també les coses boniques, no desaprofiteu cap instant amb els vostres fills! :)

En Roc, a punt de fer 21 mesos em té enamorada i boja perduda, fa unes setmanes hem començat amb la crisi dels 2 anys, entre híper demanda de teta i les típiques “rabietes” em té descol·locada. Però sé que passarà i que aviat haurà d’anar a la llar d’infants i que el trobaré a faltar…

IMG_7557

He de recordar-me sovint de RESPIRAR! Tot passa!!

Feliç setmana!

Happy Blogging! ;)

 

 

3 pensaments sobre “Tot passarà…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s